ЛСВ консультант - Нормуємо усіх: мийник посуду
HyperLink
GooglePlay   Facebook   VKontakte   LinkedIn   YouTube
 
укр  
   рус  
Частину функцій вимкнено.
Вхід   Реєстрація


GooglePlay   Facebook   VKontakte   LinkedIn   YouTube

НОРМУЄМО УСІХ

Підприємства громадського харчування


Мийник посуду

Склад робіт
Виконує підготовчі операції в роботах, пов’язаних з миттям посуду. Збирає використаний посуд зі столів, складає його у візки або встановлює на транспортер. Доставляє візки з посудом до мийки. Викладає посуд з візків. Встановлює на столи серветочниці, прибори із спеціями та наповнює їх протягом робочого дня. Миє столовий та кухонний посуд, прибори, підноси, інвентар, інструменти, тару із застосуванням мийних та дезінфікуючих засобів. Робить спеціальні мийні розчини. Очищає посуд від залишків їжі. Сушить посуд, прибори, підноси. Збирає харчові залишки. Доставляє чистий посуд, прибори, підноси до лінії-транспортеру готових страв або до столів (в закладах з попереднім накриванням столів). Прибирає приміщення, в якому розташоване обладнання мийки та утримує його в належному санітарному стані.

Кількість місць у залі, шт. .....................  (>0)
Тип закладу .....................................
Тривалість роботи закладу, годин на день ........
Режим роботи закладу ............................

Норма обслуговування    50  місць у залі на одного мийника посуду.
Нормативна чисельність 0,40  осіб, враховуючи графік роботи - 0,40  осіб.


Нормативна база: Рекомендации по определению структуры и штатов предприятий общественного питания системы Министерства торговли (1987 р.).

ПОДІЛИТИСЯ  FB  VK  IN  TW




Контакти: пошт@, тел. +38 (067) 664-92-42, Skype   Viber   WhatsApp © Лучанінов С.В., 2013-2021
     Версія від 18.01.2021