ЛСВ консультант - Нормуємо усіх: різальник харчової продукції
 HyperLink    укр  
    рус  
  
Частину функцій вимкнено.
Вхід   Реєстрація

HyperLink

НОРМУЄМО УСІХ

Підприємства громадського харчування


Різальник харчової продукції

Склад робіт
Ручне різання: Ріже або рубає вручну ножем, спеціальним різцем чи формою сировину, напівфабрикати, готові вироби до установленого технологією розміру, товщини, прямолінійного, криволінійного або фігурного контуру. Укладає нарізані вироби на стіл, лотки, листи, ящики та іншу тару або на стрічку конвеєра і транспортера. Підвозить та відвозить сировину, напівфабрикати та готові вироби. Відсортовує деформовану сировину і напівфабрикати. За необхідності зачищує та відділяє плівку.
Машинне різання: Ріже та подрібнює сировину, напівфабрикати, готові вироби на різальних машинах різних конструкцій та механізмах до установленого технологією розміру, товщини, прямолінійного, криволінійного або фігурного контуру. Завантажує різальні машини вручну чи за допомогою транспортера, шнека та інших транспортних пристроїв. Подає сировину, напівфабрикати до машини, промиває, охолоджує або зачищує сировину. Періодично перевіряє у процесі роботи якість різання органолептично. Укладає нарізані вироби у тару. Передає їх на пакування або наступні стадії обробки вручну чи за допомогою транспортних пристроїв. Замінює, налагоджує та заточує ножі, регулює упор і зазор. Пускає та зупиняє машину. Чистить, змащує та усуває несправності у роботі машини.

Загальна вага харчової продукції, кг. ...........  (>0)
Характер різання ................................
Тривалість роботи закладу, годин на день ........
Режим роботи закладу ............................

Норма виробітку на зміну 300  кг. (базова тривалість зміни - 8 годин).
Нормативна чисельність  1.67  осіб, враховуючи графік роботи - 1.67  осіб.


Нормативна база: Рекомендации по определению структуры и штатов предприятий общественного питания системы Министерства торговли (1987 р.).





Контакти: пошт@, тел. +38 (067) 664-92-42, Skype   © Лучанінов С.В., 2013-2020
     Версія від 14.09.2020