ЛСВ консультант - Нормуємо усіх: різальник харчової продукції
HyperLink
GooglePlay   Facebook   VKontakte   LinkedIn   YouTube
 
укр  
   рус  
Частину функцій вимкнено.
Вхід   Реєстрація


GooglePlay   Facebook   VKontakte   LinkedIn   YouTube

НОРМУЄМО УСІХ

Підприємства громадського харчування


Різальник харчової продукції

Склад робіт
Ручне різання: Ріже або рубає вручну ножем, спеціальним різцем чи формою сировину, напівфабрикати, готові вироби до установленого технологією розміру, товщини, прямолінійного, криволінійного або фігурного контуру. Укладає нарізані вироби на стіл, лотки, листи, ящики та іншу тару або на стрічку конвеєра і транспортера. Підвозить та відвозить сировину, напівфабрикати та готові вироби. Відсортовує деформовану сировину і напівфабрикати. За необхідності зачищує та відділяє плівку.
Машинне різання: Ріже та подрібнює сировину, напівфабрикати, готові вироби на різальних машинах різних конструкцій та механізмах до установленого технологією розміру, товщини, прямолінійного, криволінійного або фігурного контуру. Завантажує різальні машини вручну чи за допомогою транспортера, шнека та інших транспортних пристроїв. Подає сировину, напівфабрикати до машини, промиває, охолоджує або зачищує сировину. Періодично перевіряє у процесі роботи якість різання органолептично. Укладає нарізані вироби у тару. Передає їх на пакування або наступні стадії обробки вручну чи за допомогою транспортних пристроїв. Замінює, налагоджує та заточує ножі, регулює упор і зазор. Пускає та зупиняє машину. Чистить, змащує та усуває несправності у роботі машини.

Загальна вага харчової продукції, кг. ...........  (>0)
Характер різання ................................
Тривалість роботи закладу, годин на день ........
Режим роботи закладу ............................

Норма виробітку на зміну 300  кг. (базова тривалість зміни - 8 годин).
Нормативна чисельність  1,67  осіб, враховуючи графік роботи - 1,67  осіб.


Нормативна база: Рекомендации по определению структуры и штатов предприятий общественного питания системы Министерства торговли (1987 р.).

ПОДІЛИТИСЯ  FB  VK  IN  TW
Тут є тисячі норм часу, виробітку, обслуговування чи чисельності на різні види робіт, для різних професій і посад. Вони взяті зі збірників норм, які офіційно видані та рекомендовані до застосування.
 
Тут можна замовити паперові копії численних збірників норм або кваліфікаційних довідників. Текст або числа на сайті - це добре, але часом потрібний і сам документ. Саме для цього тут і створено такий розділ.
 
Тут ви знайдете класифікатори професій та усі випуски ДКХП, ЕТКС, КСДС. Також у цьому розділі десятки тисяч посадових інструкцій для керівників, фахівців, службовців та робітників.
 
Оцінювати персонал завжди клопітно. У цьому розділі можна в автоматизованому режимі оцінити компетенції працівників, провести грейдування персоналу. Ви просто вибираєте підходящий варіант, а все інше робить сайт.
 
Про ощадливе виробництво написано багато книжок, але із практикою впровадження завжди складності. Тут не лише інформація, а й автоматизоване вирішення найважливіших завдань TPM та 7QCT.
Контакти: пошт@, тел. +38 (067) 664-92-42, Skype   Viber   WhatsApp   Telegram © Лучанінов С.В., 2013
     Версія від 29.03.2022