ЛСВ консультант - Нормуємо усіх: бармен
 HyperLink    укр  
    рус  
  
Частину функцій вимкнено.
Вхід   Реєстрація

HyperLink

НОРМУЄМО УСІХ

Підприємства громадського харчування


Бармен

Склад робіт
Обслуговує споживачів: пропонує, показує, реалізує готові до споживання алкогольні, слабоалкогольні та безалкогольні напої, страви, закуски, кондитерські вироби. Готує алкогольні та слабоалкогольні напої: міцні, десертні, ігристі, з фруктами, яйцем, шаруваті коктейлі, крюшони, пунші, гроги, глінтвейни, дейзі тощо. Змішує компоненти напоїв в шейкері, крюшонницях, блендері, збиває їх за допомогою інструментів. Готує холодні та гарячі закуски: з грибів, сандвічів, канапе, сосисок, ковбаси, шинки, фаршированих яєць, овочів, фруктів, ягід тощо. Зустрічає споживачів, ознайомлює їх з асортиментом і рецептурою напоїв, які реалізуються в барах. Забезпечує додержання порядку розрахунків із споживачами, ведення необхідного обліку, складання та здавання товарних звітів, виручки, чеків. Забезпечує зберігання напоїв, кулінарної продукції та покупних товарів відповідно до термінів і режиму зберігання. Оформляє вітрини та прилавки, утримує їх у належному стані. Експлуатує та обслуговує аудіо та відеоапаратуру. Контролює додержання споживачами культури поведінки. Веде необхідний облік, складає та здає товарні звіти. Підраховує та здає гроші.

Кількість місць у залі, що обслуговує бар, шт.    (>0)
Характер роботи бармена .........................
Тривалість роботи закладу, годин на день ........
Режим роботи закладу ............................

Норма обслуговування    50  місць у залі на одного бармена.
Нормативна чисельність 0.40  осіб, враховуючи графік роботи - 0.40  осіб.


Нормативна база: Рекомендации по определению структуры и штатов предприятий общественного питания системы Министерства торговли (1987 р.).





Контакти: пошт@, тел. +38 (067) 664-92-42, Skype   © Лучанінов С.В., 2013-2020
     Версія від 14.09.2020