ЛСВ консультант - Нормуємо усіх: архіви
HyperLink
GooglePlay  Facebook  VKontakte  LinkedIn  YouTube  Rutube  Twitter
 
укр | рус

Частину функцій вимкнено.
Вхід   Реєстрація


GooglePlay  Facebook  VKontakte  LinkedIn  YouTube  Rutube  Twitter

НОРМУЄМО УСІХ

Архіваріус, завідувач архівом
(Карта 3)


АПДКП - Підрозділ для тимчасового зберігання архівних документів, що нагромадилися за час діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ та організацій (далі – організацій) використання відомостей, що містяться в цих документах для службових, виробничих, наукових та інших цілей, а також для захисту прав та законних інтересів громадян.

Склад основних робіт: приймання від структурних підрозділів організацій та зберігання архівних документів з різними видами носіїв інформації; контроль за станом зберігання та правильністю оформлення документів у структурних підрозділах організацій; участь у складанні та погодженні зведеної номенклатури справ організації, перевірка відповідності формування документів у справи затвердженої номенклатури; подання на державну реєстрацію документів національного архівного фонду (НАФ), ведення їх державного обліку та подання відомостей про їх кількість відповідній державній архівній установі; проведення попередньої експертизи цінності документів, що знаходяться на зберіганні, складання та подання на розгляд експертних комісій організації проектів описів справ НАФ, описів справ тривалого зберігання, описів справ з особового складу працівників організації та актів про вилучення документів для знищення; створення та вдосконалення довідкового апарату до архівних документів; організація користування архівними документами, видавання архівних довідок, копій, витягів з документів в установленому порядку; підготовка і передавання документів НАФ до відповідної державної установи.

Загальна чисельність працівників підприємства, осіб , до .........................   (від 50 до 20 000)
Кількість самостійних структурних підрозділів, шт., до ...............................   (від 10 до 150)
Питома вага робіт, виконуваних на компьютері, %, до .................................


Кількість запитів (тематичних і соціально-правового характеру),
що виконані впродовж попереднього календарного року, шт., до ...............


Нормативна чисельність основного персоналу архіву, осіб .......................
0,3

                                                                                                                          

Нормативна база: Нормативи чисельності основного персоналу архівних підрозділів райдержадміністрацій, міськрад, органів державної влади, місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також підприємств установ і організацій, заснованих на приватній формі власності (2003 p.)

ПОДІЛИТИСЯ  FB  VK  IN  TW
Тут є тисячі норм часу, виробітку, обслуговування чи чисельності на різні види робіт, для різних професій і посад. Вони взяті зі збірників норм, які офіційно видані та рекомендовані до застосування.
 
Тут можна замовити паперові копії численних збірників норм або кваліфікаційних довідників. Текст або числа на сайті - це добре, але часом потрібний і сам документ. Саме для цього тут і створено такий розділ.
 
Тут ви знайдете класифікатори професій та усі випуски ДКХП, ЕТКС, КСДС. Також у цьому розділі десятки тисяч посадових інструкцій для керівників, фахівців, службовців та робітників.
 
Оцінювати персонал завжди клопітно. У цьому розділі можна в автоматизованому режимі оцінити компетенції працівників, провести грейдування персоналу. Ви просто вибираєте підходящий варіант, а все інше робить сайт.
 
Про ощадливе виробництво написано багато книжок, але із практикою впровадження завжди складності. Тут не лише інформація, а й автоматизоване вирішення найважливіших завдань TPM та 7QCT.
Контакти: пошт@, тел. +38 (067) 664-92-42, Skype   Viber   WhatsApp   Telegram © Лучанінов С.В., 2013
     Версія від 20.04.2024