НОРМУЄМО УСІХ
Комірник (готельне
господарство)
Склад роботи:
Приймає на склад, зважує, зберігає і видає зі складу різні матеріальні цінності.
Перевіряє відповідність цінностей, які приймає, супровідним документам.
Переміщує матеріальні цінності до місць зберігання з розкладанням (сортуванням)
їх за видами, якістю, призначенням та іншими ознаками. Комплектує партії
матеріальних цінностей за заявками споживачів. Складає дефектні відомості на
несправні речі, акти на їх ремонт і списання, а також на недостачу і псування.
Організовує зберігання запасів з метою запобігання їх псуванню та втратам. Веде
облік наявних на складі матеріальних цінностей і звітну документацію про їх рух.
Бере участь у проведенні інвентаризацій. Забезпечує зберігання матеріальних
цінностей.
Кількість місць у готелі ...................................................................................
Нормативна чисельність, осіб
.......................................................................
0,43
Нормативна база: Нормативы численности рабочих по обслуживанию гостиниц (1984
г.), с учетом норм Положения об отнесении гостиниц к разрядам и номеров в
гостиницах к категориям (1983 г.), Нормативов оснащения коммунальных гостиниц
РСФСР мебелью и инвентарем (1980 г.) и Инструкции по санитарному содержанию
помещений гостиниц (1982 г.)
|