|
НОРМУЄМО УСІХ
Покоївка (готельне
господарство)
Склад роботи:
Прибарання номерів та приміщень загального користування, заміна постільної
білизни та рушників, контроль стану постальної білизни та рушників, контроль
стану та схоронності інвентарю у номерах, контроль виконання замовлень з ремонту
у номерах, контроль стану власного інвентарю, виконання допоміжних функцій.
Розряд (категорія) готелю ..........................................................................
Кількість постояльців протягогом року, осіб ............................................
(від 1000 до 50000)
Кількість ліжко-діб, що надаються протягом року, шт. .............................
(від 5000 до 50000)
Нормативна чисельність покоївок для першої зміни, осіб............................................
0,00
Нормативна чисельність покоївок (чергових) для другої та третьої зміни, осіб .........
0,21
Примітка: Для розрахунку чисельності покоївок у першій зміні у скості вихідних
даних приймається кількість номерів за типами, для розрахунку чисельності
покоївок у другу та третю зміну - кількість постояльців та ліжко-діб за рік.
Нормативна база: Нормативы численности рабочих по обслуживанию гостиниц (1984
г.), с учетом норм Положения об отнесении гостиниц к разрядам и номеров в
гостиницах к категориям (1983 г.), Нормативов оснащения коммунальных гостиниц
РСФСР мебелью и инвентарем (1980 г.) и Инструкции по санитарному содержанию
помещений гостиниц (1982 г.)
|
|
Тут є тисячі норм часу, виробітку, обслуговування чи чисельності на різні види робіт, для різних професій і посад. Вони взяті зі збірників норм, які офіційно видані та рекомендовані до застосування. |
|
|
Тут можна замовити паперові копії численних збірників норм або кваліфікаційних довідників. Текст або числа на сайті - це добре, але часом потрібний і сам документ. Саме для цього тут і створено такий розділ. |
|
|
Тут ви знайдете класифікатори професій та усі випуски ДКХП, ЕТКС, КСДС. Також у цьому розділі десятки тисяч посадових інструкцій для керівників, фахівців, службовців та робітників. |
|
|
Оцінювати персонал завжди клопітно. У цьому розділі можна в автоматизованому режимі оцінити компетенції працівників, провести грейдування персоналу. Ви просто вибираєте підходящий варіант, а все інше робить сайт. |
|
|
Про ощадливе виробництво написано багато книжок, але із практикою впровадження завжди складності. Тут не лише інформація, а й автоматизоване вирішення найважливіших завдань TPM та 7QCT. |
|