прості рішення складних завдань
  Українська    Русский
Анонімний користувач
Частину функцій вимкнено

Вхід        Реєстрація  



НОРМУЄМО УСІХ

Підприємства громадського харчування


Мийник посуду

Склад робіт
Виконує підготовчі операції в роботах, пов’язаних з миттям посуду. Збирає використаний посуд зі столів, складає його у візки або встановлює на транспортер. Доставляє візки з посудом до мийки. Викладає посуд з візків. Встановлює на столи серветочниці, прибори із спеціями та наповнює їх протягом робочого дня. Миє столовий та кухонний посуд, прибори, підноси, інвентар, інструменти, тару із застосуванням мийних та дезінфікуючих засобів. Робить спеціальні мийні розчини. Очищає посуд від залишків їжі. Сушить посуд, прибори, підноси. Збирає харчові залишки. Доставляє чистий посуд, прибори, підноси до лінії-транспортеру готових страв або до столів (в закладах з попереднім накриванням столів). Прибирає приміщення, в якому розташоване обладнання мийки та утримує його в належному санітарному стані.

Кількість місць у залі, шт. .....................  (>0)
Тип закладу .....................................
Тривалість роботи закладу, годин на день ........
Режим роботи закладу ............................

Норма обслуговування    50  місць у залі на одного мийника посуду.
Нормативна чисельність 0.40  осіб, враховуючи графік роботи - 0.40  осіб.


Нормативна база: Рекомендации по определению структуры и штатов предприятий общественного питания системы Министерства торговли (1987 р.).

Пошук:






Додано  новий  разділ Оцінка за KPI, а також
он-лайн конструктор карт KPI

НОВЕ!
Мікроелементні норми, тепер доступні он-лайн.

НОВЕ!
Фотографія он-лайн, автоматизує й спостереження, й оброблення їх результатів.

НОВЕ!
Секундомір для хронометражів із автоматичним обробленням результатів.

НОВЕ!
Додано розділ, де Вы зможете перетворити результати хронометражів у формули.
Контакти:  пошт@, тел. +38(067) 664-92-42, Skype © Лучанінов С.В., 2013-20018
     Версія від 14.03.2018