прості рішення складних завдань
  Українська    Русский
Анонімний користувач
Частину функцій вимкнено

Вхід        Реєстрація  



НОРМУЄМО УСІХ

Підприємства громадського харчування


Офіціант

Склад робіт
Готує зал до обслуговування споживачів. Отримує посуд, прибори, столову білизну. Полірує посуд, прибори. Складає серветки різними способами. Здійснює попередню сервіровку столів. Приймає замовлення від споживачів. Отримує страви в роздавальні та в буфеті. Подає страви і напої. Обслуговує неофіційні банкети. Оформляє рахунки і розраховується по них із споживачами. Прибирає використані посуд, прибори, столи. Замінює столову білизну. Обслуговує споживачів.Надає споживачам допомогу під час вибору страв і напоїв, рекомендує напої до страв, подає їх на столи. Розраховується із споживачами, виписує рахунок на бланку встановленої форми. Здає виручку в касу підприємства в установленому порядку. Обслуговує весілля, товариські зустрічі, вечори відпочинку, ювілеї, урочисті та офіційні прийоми, наради, конференції, переговори, з’їзди тощо на підприємствах громадського харчування, на підприємстві замовника та вдома. Обслуговує іноземних туристів. Подає деякі фірмові страви та напої з проведенням заключних операцій в присутності споживача, який замовив ці страви.

Кількість місць у залі, шт. .......  (>0)
Тип закладу .......................
Категорія закладу .................
Особливості обслуговування ........
Тривалість роботи закладу, год./день
Режим роботи закладу ..............

Норма обслуговування    16  місць на одного офіціанта.
Нормативна чисельність 1.25  осіб, враховуючи графік роботи - 1.25  осіб.


Нормативна база: Рекомендации по определению структуры и штатов предприятий общественного питания системы Министерства торговли (1987 р.).

Пошук:






Додано  новий  разділ Оцінка за KPI, а також
он-лайн конструктор карт KPI

НОВЕ!
Мікроелементні норми, тепер доступні он-лайн.

НОВЕ!
Фотографія он-лайн, автоматизує й спостереження, й оброблення їх результатів.

НОВЕ!
Секундомір для хронометражів із автоматичним обробленням результатів.

НОВЕ!
Додано розділ, де Вы зможете перетворити результати хронометражів у формули.
Контакти:  пошт@, тел. +38(067) 664-92-42, Skype © Лучанінов С.В., 2013-20018
     Версія від 29.03.2018