прості рішення складних завдань
  Українська    Русский
Анонімний користувач
Частину функцій вимкнено

Вхід        Реєстрація  



НОРМУЄМО УСІХ

Підприємства громадського харчування


Буфетник

Склад робіт
Відпускає споживачам кулінарну продукцію, покупні вагові товари, холодні та гарячі страви, закуски, гарячі та холодні напої, хлібобулочні, мучні, кулінарні та кондитерські вироби, молочні продукти відповідно до норм їх виходу та відпускання. Нарізає, зважує, порціонує, укладає їжу на тарілки, в салатниці та інший посуд, розливає напої, у тому числі алкогольні. Підбирає вина та вино-горілчані вироби відповідно до характеру замовлених страв. Упаковує штучні та вагові товари, що відпускаються. Підраховує вартість покупки, розраховується із споживачами. Отримує продукцію і товари, перевіряє асортимент, кількість та якість товарів за приймально-здавальними документами, відбраковує нестандартні товари за органолептичними показниками та запобігає їх псуванню. Готує продукцію та товари до продажу, викладає їх на буфетному прилавку, встановлює цінники. Перевіряє стан ваговимірювальних приладів. Збирає та здає харчові рештки, тару, скляний посуд, макулатуру. Забезпечує належний санітарний стан у буфеті. Веде необхідний облік, складає та здає товарні звіти, здає виручку та чеки. Оформляє вітрини, встановлює цінники, сервірує столи. 

Кількість місць у залі, що обслуговує буфет, шт.  (>0)
Тип закладу .....................................
Тривалість роботи закладу, годин на день ........
Режим роботи закладу ............................

Норма обслуговування    50  місць у залі на одного буфетника.
Нормативна чисельність 0.40  осіб, враховуючи графік роботи - 0.40  осіб.


Нормативна база: Рекомендации по определению структуры и штатов предприятий общественного питания системы Министерства торговли (1987 р.).

Пошук:






Додано  новий  разділ Оцінка за KPI, а також
он-лайн конструктор карт KPI

НОВЕ!
Мікроелементні норми, тепер доступні он-лайн.

НОВЕ!
Фотографія он-лайн, автоматизує й спостереження, й оброблення їх результатів.

НОВЕ!
Секундомір для хронометражів із автоматичним обробленням результатів.

НОВЕ!
Додано розділ, де Вы зможете перетворити результати хронометражів у формули.
Контакти:  пошт@, тел. +38(067) 664-92-42, Skype © Лучанінов С.В., 2013-20018
     Версія від 14.03.2018